Fostul sot al Madonnei a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce iubita sa, modelul Jacqui Ainsley, a nascut un baietel.

"Guy este foarte mandru. El si Jacqui s-au pregatit de mult pentru acest moment si abia asteapta sa-si aduca bebelusul acasa", a declarat o sursa pentru The Sun.

Momentan, cuplul nu a decis ce nume va purta micutul, care s-a nascut prin cezariana la un spital din Londra.

Acesta este cel de-al doilea copil biologic al regizorului britanic. Guy Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, in varsta de 10 ani, cu Madonna si este in acelasi timp tatal adoptiv al lui David, in varsta de sase ani, infiat din Malawi impreuna cu fosta lui sotie celebra.

  • Guy Ritchie, in varsta de 42 de ani, si Jacqui Ainsley sunt impreuna de peste un an, insa au pastrat secretul asupra relatiei lor, pana in momentul in care fotomodelul a fost surprinsa de fotografii britanici pe cand parasea resedinta londoneza a regizorului, in iunie 2010, la o ora matinala, scrie mediafax.ro.

Jacqui este un model de succes si a pozat pentru campanii ale unor marci precum Samsung, Sunsilk, Virgin Atlantic si Myla Lingerie. De asemenea, a avut un mic rol in filmul "Sa nu mori azi/ Die Another Day", din seria "James Bond", in care au jucat Pierce Brosnan si Halle Berry.

Aceasta este prima relatie sentimentala serioasa a regizorului de cand a divortat de Madonna, in 2008, dupa o casnicie care a durat opt ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.