Tamara Buciuceanu-Botez a declarat duminica, in ziua in care a primit o stea pe Walk of Fame - Aleea celebritatilor din Bucuresti, ca este "fericita si foarte bogata", pentru ca, pe parcursul carierei sale, a strans foarte multa dragoste si mult respect din partea publicului.

"In cei 60 de ani de teatru, am strans multa dragoste, mult respect si multe aplauze de la dumneavoastra", a spus actrita, aflata in mijlocul celor care au venit sa o vada, relateaza MEDIAFAX.

Tamara Buciuceanu-Botez si-a salutat admiratorii si, in momentul discursului sau, a coborat de la pupitru, unde nu functionau microfoanele, intre oamenii care voiau sa o auda. "Sunt obisnuita sa vorbesc tare", a spus aceasta, dupa ce a primit Placheta Orasului Bucuresti din partea primarului general Sorin Oprescu. Actrita a primit Placheta Orasului Bucuresti in semn de recunoastere pentru intreaga sa cariera.

"Astazi, mi-ati dovedit ca inca ma iubiti"
, le-a spus Tamara Buciuceanu-Botez celor cateva zeci de persoane stranse in Piata Timpului din Bucuresti - unde se afla Aleea celebritatilor -, printre care s-au numarat actorii Mircea Albulescu, Sebastian Papaiani, George Mihaita si Mihai Constantin.

"Un membru al unei dinastii a interpretilor vine din nou la putere si are o stea in Bucuresti", a declarat Mircea Albulescu, prezent la eveniment, conform realitatea.net.

"Sa ajunga la 99 de ani de cariera! Ii doresc sanatate, parca-i suflet din sufletul meu", a spus si directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita.

Din toamna, Tamara Buciuceanu-Botez va putea fi vazuta la Teatrul Bulandra din Capitala, in spectacolul "Mamouret", dupa de Jean Sarment, in regia lui Dinu Cernescu, avand rolul titular, precum si in "Insemnarile unui necunoscut", dupa F. M. Dostoievski, un spectacol de Alexandru Darie, in care are rolul Generalesei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.