O noua carte despre actrita Jane Fonda vorbeste despre relatia sa tumultoasa cu primul sot, Roger Vadim, despre care spune ca a determinat-o sa devina dependenta de sex.

Potrivit DailyMail, la trei ani de la casatorie, Roger Vadim i-a marturisit actritei ca nu i-a fost niciodata fidel si chiar i-a sugerat acesteia sa faca acelasi lucru si sa-si impartaseasca experintele unul altuia. Fonda, care initial a fost socata de propunere, nu a gasit puterea sa renunte la sotul ei, acceptand chiar ca acesta sa aduca alte femei in patul conjugal, relateaza MEDIAFAX.

Fonda a declarat ca in timpul mariajului cu Vadim au fost cateva ocazii in care chiar ea aducea femei pentru sotul ei, deoarece astfel avea senzatia ca detine controlul. Sandy Whitelaw, o prietena a actritei, a declarat ca mariajul celor doi a fost motivul multor barfe in cercurile din showbiz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.