Celebrul Phil Collins a sustinut un mega-concert la sala Romaero din Bucuresti. Cantaretul a ajuns in Romania sambata la pranz, pe Aeroportul Baneasa, insa din cauza frigului nu a stat de vorba cu reprezentantii presei, preferand sa isi menajeze vocea, transmite Mediafax. "Nu prea pot sa vorbesc. Este frig si vreau sa imi protejez gatul", a declarat Collins dupa ce a coborat din avion. Cantaretul a fost nevoit sa isi amane doua concerte pe care trebuia sa le sustina, la inceputul acestei saptamani, la Praga, tocmai din cauza unei raceli care i-a afectat vocea.

Cantaretul a venit de la Belgrad si urmeaza ca luni, dupa concertul din Bucuresti, sa plece la Atena. Spectacolul face parte din turneul mondial "First Final Farewell Tour", care a inceput pe 13 octombrie. Intreaga arena de la Romaero a fost imbracata in panza, pentru a se asigura un sunet cat mai bun. De asemenea, au fost construite doua tribune, pe lateralele salii, cu o capacitate de 2.000 de locuri, iar restul de 6.000 de locuri sunt in picioare.

Din spectacol nu au lipsit, spre deliciul publicului, celebrele "You Can’t Hurry Love", "Against All Odds", "Easy Lover", "One More Night", "Groovy Kind Of Love", "In The Air Tonight", "Another Day In Paradise", "Sussudio", "Dance Into The Light" sau "You’ll Be In My Heart" - piesa scrisa de Collins pentru coloana sonora a filmului de animatie "Tarzan" cu care a castigat un Oscar, un Grammy si un Glob de Aur. Phil Collins s-a nascut intr-o suburbie a Londrei, in 1951.

El si-a inceput cariera ca tobosar. In 1970, s-a alaturat trupei Genesis, care era in cautarea unui tobosar si a ramas in spatele tobelor timp de cinci ani. Cand Peter Gabriel, liderul trupei Genesis a parasit trupa, Collins a ajuns in fata microfonului si a adus trupei o faima pe care Gabriel nu a reusit sa i-o asigure niciodata. In paralel cu activitatea din cadrul grupului, Collins a imbratisat si o cariera solo, "Face Value" fiind albumul sau de debut solo, lansat in 1981.

Au urmat apoi albume solo precum "Hello I Must Be Going" (1982), "No Jacket Required" (1985), "…But Seriously" (1989), "Both Sides" (1993). In 1996, Collins si-a anuntat plecarea din Genesis, dupa 26 de ani alaturi de trupa. Collins a lansat apoi albumele "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.