Trasaturi caracteristice unor barbati care le fac partenerelor viata grea

Exista o conceptie conform carora cei mai buni barbati sunt de obicei aceia care par periculosi. Depinde insa din ce punct de vedere sau, mai bine de zis, de genul intentiilor tale, afirma un articol publicat in "Sunday Times".

Picasso. Are o imagine stilizata, dar in totala contradictie cu interiorul. Este la curent cu ultimele tendinte si merge la petreceri mondene, dar devine agresiv cand simte ca este incoltit. Si se simte asa de fiecare data cand este intrebat despre viata lui amoroasa sau despre preocuparile nocturne. Declara ca nu isi va insela niciodata iubita, dar nu se stie niciodata la care dintre ele se refera.

De asemenea, este un barbat cu care se convietuieste foarte greu. Pare un om minunat in situatiile in care detine controlul, si este de multe ori admirat, dar nu adorat. Multe femei si-au pierdut timpul cu nebuniile lui, dar este putin probabil ca tocmai tu sa ajungi sa rezolvi problemele fundamentale ale personalitatii lui. Asa ca ce rost are sa te complici?!

Baiatul digital. Tanar, proaspat si foarte inteligent. Se vede clar ca isi foloseste ambele emisfere ale creierului si este atras de femeile sofisticate. Nu are insa incredere in fizicul lui, astfel ca, odata ce este "prins", devine foarte recunoscator femeii respective pentru ca l-a ales, considerand ca aceasta ar fi avut la dispozitie barbati mult mai frumosi.

Este foarte atent cu frizura lui, poarta tricouri de firma si nu se satura niciodata de sex. Pune mare pret pe tinerete si distractie si nu suporta discutiile care se refera la "o relatie serioasa". Este foarte periculos insa sa te indragostesti de un "digital". Te va face sa arati penibil sau, mai grav, iti vei pierde increderea in tine incercand continuu sa pari la fel de tanara ca el. Daca iti spune ca te iubeste, este pentru ca te considera cea mai sofisticata femeie cu care a fost vreodata. Iarta-l, de vina este doar lipsa de experienta!

Cotropitorul. Exista o multime de femei care detin o locuinta si un numar egal de barbati care au nevoie de asa ceva. De ce sa plateasca el chirie cand poate sta la iubita gratuit? De obicei cucereste prin dorinta de a repara sau a renova ceva prin casa si prin indemanarea cu care o face.

Pare ca ar avea nevoie de cineva care sa-i poarte de grija si iti trezeste imediat instinctele materne. Nu pune pret pe respectarea spatiului privat, este doar un mester care te manipuleaza pentru a-ti invada locuinta. Chiar daca vrei sa scapi de el, va invoca lipsa banilor si a sentimentelor tale. Cel mai bine este sa il dai pur si simplu pe usa afara. Fii dura!

Pseudo-disponibilul. Se remarca prin calm si incredere in fortele proprii. Tehnic este disponibil, dar practic este foarte greu de "prins". Ii place sa flirteze, destul cat sa te faca sa crezi ca este bun la pat, apoi se indeparteaza chiar in momentul in care ar fi trebuit, in mod normal, sa te invite undeva.

Daca apuci sa ajungi la sex, iti vei da insa seama ca satisfactia sexuala nu e nici pe departe la nivelul emotiilor pe care ti le-a creat cand va tatonati platonic. Daca vrei cu adevarat sa scoti ceva din relatia cu un "pseudo-disponibil" trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Exista o linie destul de subtire intre barbatul care "te vrea" si cel care "te vrea de sotie" si va fugi imediat de presiunea exercitata de o femeie care doreste sa ajunga cat mai repede la altar.

Creativul. A renuntat la programul obligatoriu de opt ore in urma cu multi ani, acum lucreaza pe cont propriu si este tot timpul in cautarea muzei. Este cel mai amuzant barbat pe care l-ai intalnit vreodata si are o armata de prieteni de toate felurile.
Este dotat cu o multime de aptitudini, dar nu si cu cea care l-ar putea ajuta sa isi puna ordine in propriile idei.

Are nevoie sa petreaca mai mult timp singur, sa mediteze, sa creeze, dar se foloseste de acest motiv pentru a nu raspunde cand il suni. Distractiv la suprafata, se pricepe sa inspire incredere si nu ii vei vedea defectele decat dupa ce te-ai indragostit deja de el. Simptome: schimbari rapide de dispozitie (de la exaltat la ciudat) si o pofta continua de a petrece prin baruri. Fugi cat mai poti!

Suspecti de serviciu

Dan Chisu, Dinu Maxer, Irinel Columbeanu si Mihai Dobrovolschi sunt patru burlaci ale caror calitati par sa se suprapuna, intr-o oarecare masura, unor tipologii prezentate.

Picasso. Dan Chisu ar putea fi un "Picasso" autohton, iar desele sale cuceriri confirma acest lucru.

Cotropitorul. Relatia cu Nicoleta Luciu, pe care a tinut-o "captiva" timp de sapte ani, sugereaza calitatile de "cotropitor" ale lui Dinu Maxer.

Pseudo-disponibilul. Irinel Columbeanu este disponibil pentru femei foarte tinere si frumoase, insa doar pentru perioade scurte.

Creativul. Radioul, televiziunea, presa scrisa necesita creativitate, iar Mihai Dobrovolschi le face pe toate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.