Celebrul cantaret a acordat primul interviu de cand a anuntat ca va divorta de Jennifer Lopez, in care vorbeste despre motivele care au condus la despartirea lor.

Marc Anthony dezminte zvonurile potrivit carora J-Lo ar fi fost infidela si l-ar fi inselat cu actorul cubanez William Levy, care apare in clipul cantaretei "I'm Into You", si spune ca au hotarat de comun acord sa puna capat casniciei de sapte ani.

Nici Anthony nu este fost vazut drept "usa de biserica" de presa de peste Ocean, care zvonea saptamana trecuta ca acesta are o relatie cu sotia actorului Will Smith, zvonuri care au fost ulterior dezmintite.

“Asta nu este o înmormantare. Nu ingropam pe nimeni. Am ajuns impreuna la concluzia ca mariajul nostru nu mai merge … Deci despartirea nu a socat pe nimeni”, a declarat artistul, potrivit people.com.

Cu toate acestea, Marc Anthony a declarat intr-un interviu acordat postului tv ABC News ca o va iubi mereu pe Jennifer.

"Ea stie acest lucru, iar copiii stiu si ei asta. Este o femeie extraordinara, o mama extraordinara si o prietena foarte buna”,
a adaugat cantaretul, care a mai spus ca "desi nu mai suntem impreuna, aceasta poveste nu s-a incheiat. Sunt multe lucruri pe care le vom face impreuna, o viata pe care o vom trai impreuna alaturi de Max si de Emme, deci totul e bine".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


  • In afara de despartirea brusca si de valul de barfe pe care aceasta le-a iscat, "show must go on!". Actrita din juriul American Idol si Marc Anthony vor duce mai departe concursul lor de cautatat talente “Q’Viva! The Chosen."

Cu toate ca se cunosteau de foarte multi ani, cei doi cantareti originari din Puerto Rico, si-au unit destinele in 2004. Anthony tocmai se despartise de fosta Miss Univers, Dayanara Torres, in timp ce Lopez incheiase o relatie extrem de mediatizata cu Ben Affleck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.