Actorul Robert Downey Jr. va deveni tata pentru a doua oara, sotia lui, Susan Levin, fiind insarcinata cu primul copil al cuplului.

Robert Downey Jr. si producatoarea de film Susan Levin sunt casatoriti de sase ani, iar familia lor va avea un nou membru, care se va naste in luna februarie, a anuntat Nancy Miller, matusa sotiei actorului american, potrivit MEDIAFAX.

"E minunat ca e insarcinata. Bebelusul se va naste in februarie. Tatal lui Susan, fratele meu, m-a sunat acum trei saptamani pentru a-mi da vestea cea buna. Parintii ei sunt extrem de fericiti", a declarat Nancy Miller pentru revista americana Star.

Acesta va fi primul copil al lui Susan Levi, in varsta de 37 de ani. In schimb, Robert Downey Jr., in varsta de 46 de ani, are deja un fiu - Indio - din prima sa casatorie, cu actrita si cantareata Deborah Falconer.

  • Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme in viata personala.

Actorul a fost arestat in 1996 pentru detinere de droguri si arme, a petrecut aproape un an in inchisoare in 1999 si a fost arestat din nou, in 2000, tot pentru posesie de droguri.

Pentru partitura din "Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la Oscar, la categoria "cel mai bun actor in rol secundar", in 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar in 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.