Dupa ce a devenit cunoscuta datorita reality show-ului "Keeping Up with the Kardashian", Kim s-a gandit sa-si incerce norocul si in muzica.

Din pacate, "Jam", prima piesa a vedetei, nu a fost primita foarte bine si a fost uitata destul de repede, insa acum Kim revine in atentia publicului cu un videoclip foarte provocator care a fost filmat pentru aceasta piesa in caz ca avea succes.

Desi piesa nu a reusit sa ajunga in topuri, cu siguranta clipul de mai jos a atras atentia multora.

Potrivit DailyMail, Kim se simte destul de stanjenita de aparitia acestui clip pe internet iar sora acesteia, Khloe, a declarat ca nu trebuia sa fie facut public.

"A fost ceva ce a vrut sa faca pentru ea, pentru distractie. Videoclipul nu trebuia sa fie facut public", a declarat Khloe Kardashian.

  • Si in 2007 Kim a avut o surpriza neplacuta din cauza unei casete XXX in care apare facand sex cu fostul ei partener, cantaretul hip-hop, Ray J.

Kim a dat in judecata compania Vivid Entertainment, care a facut publica caseta, cerand despagubiri de 5 milioane de dolari.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.