Actorul american Ed O'Neill, interpretul celebrului personal Al Bundy din serialul de comedie "Familia Bundy/ Married... with Children", a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Steaua este amplasata in fata magazinului de pantofi DSW de pe Hollywood Boulevard, informeaza accesshollywood.com.

Ed O'Neill a interpretat multi ani rolul Al Bundy, un vanzator de pantofi, in longevivul serial de comedie "Familia Bundy".

La ceremonie au fost prezente ambele "sotii" ale actorului din cele doua seriale TV care i-au adus celebritatea: Sofia Vergara, din "Modern Family", si Katey Sagal, din "Familia Bundy", scrie MEDIAFAX.

In varsta de 65 de ani, O'Neill a declarat pentru publicatia The Vindicator din orasul sau natal, Youngstown, din statul Ohio, ca a fost foarte aproape de a refuza aceasta stea de pe Walk of Fame, deoarece i se parea ceva "destul de ciudat". In cele din urma, fiica lui l-a facut sa se razgandeasca si sa vada in aceasta distinctie un motiv de mandrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.