Actorul Elijah Wood a declarat ca marijuana nu ar trebui considerata o substanta ilegala, desi a recunoscut ca organismul sau are o toleranta scazuta fata de acest drog.

Totusi, actorul recunoaste ca a fumat marijuana destul de rar, din cauza efectelor secundare ale acesteia, informeaza femalefirst.co.uk.

"Cred ca intreaga idee potrivit careia marijuana este ilegala a depasit orice limita a ridicolului. Pare destul de prostesc sa fii atat de crispat in legatura cu ceva care este atat de natural", a spus actorul.

"Sincer sa fiu, nu sunt un mare fumator de marijuana - nu mi s-a potrivit niciodata prea bine.
Am insa cativa priteni care fumeaza si care au fumat marijuana timp de multi ani. Intotdeauna mi-am dorit sa ajung la acel nivel de confort si de toleranta, insa organismul meu nu are deloc o toleranta prea buna fata de marijuana" declara Elijah.

"Insa am fost dintotdeauna un avocat al ei. Consumul ei nu ar trebui penalizat. Cheltuim banii contribuabililor indepartandu-i pe oameni de ceva care nu este daunator", a adaugat actorul in varsta de 30 de ani.

Starul francizei "Stapanul inelelor" a declarat intr-un interviu pentru revista High Time ca marijuana (si consumul ei) sunt foarte raspandite la Hollywood si au ajuns sa reprezinte "o parte normala" din viata persoanelor care traiesc in acest cartier din Los Angeles.

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stapanul inelelor". El a terminat recent filmarile pentru drama independenta "The Romantics", in care joaca alaturi de Katie Holmes, Anna Paquin si Adam Brody, si a asigurat vocea naratorului din filmul de animatie SF "9", lansat in 2010.

Totodata, el va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate sa cante, dar care danseaza exceptional, in continuarea filmului de animatie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.