Rihana a lansat noul videoclip al Rihannei Cheers (Drink to That), cel de-al saselea single de pe Loud. Si Avril Lavigne apare pentru cateva cadre in ultimul videoclip al artistei.

Noul videoclip e ca un fel de jurnal, care ne-o prezinta pe Rihanna in diferite ipostaze: ce au fost surprinse in culise si pe scena, din timpul turneului “Loud”, fiind mereu inconjurata de oameni care o apreciaza, de la fani, pana la prieteni sau membrii ai echipei sale.

De asemenea, o vedem pe Riri in culise unde se machiaza pentru o reprezentatie, pe bicicleta sau in masina, la piscina, la parada din Barbados sau in aeroport.

In videoclip o vedem si pe Avril Lavigne, piesa “Cheers (Drink To That)” pleaca de la un sample din melodia “I’m With You” din 2002, scrisa de Avril Lavigne si Jermaine Jackson, dar si alte aparitii inedite ca: Cee Lo Green, Kanye West si Jay Z, scrie devoratormonden.ro.

Single-ul "Cheers" se afla in prezent pe pozitia a 4-a in iTunes Single Chart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.