Dupa cinci ani de absenta, trupa revine pe scena muzicala cu un nou album.

In tot acest timp, membrii trupei au pregatit pentru fani un nou material discografic, "I'm With You", al zecelea album din cariera Red Hot Chili Peppers. O alta noutate este primirea in echipa a unui nou membru, chitaristul Josh Klinghoffer, care va incerca sa il inlocuiasca pe celebrul John Frusciante.

Albumul "I'm With You" va fi lansat pe 30 august, primul single de debut fiind "The Adventures of Rain Dance Maggie".

In cei 27 de ani de existenta, cei de la Red Hot Chili Peppers si-au creat un stil aparte, lasand muzica sa-i ghideze. Trupa californiana este in prezent una dintre cele mai bune din muzica rock a anilor 1990. Red Hot Chili Peppers a vandut in total peste 60 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute sunt "Blood Sugar Sex Magik" (1991) si "Californication" (1999).

Dupa numeroase turnee si multa munca in studio, artistii spun ca sunt nerabdatori sa revina cu noul proiect. RHCP a decis sa ia o pauza dupa turneul mondial de promovare a albumului "Stadium Arcadium", in 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.