Magic FM il sarbatoreste vineri pe Michel Jackson, artistul nascut la 29 august 1958 si declarat de ascultatorii postului, intr-un sondaj recent, cea mai buna voce pop masculina a anilor 80-90.

Unul din cei mai mari artisti din toate timpurile, Michael a fost lasat sa moara, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM, „pentru ca valora mai mult mort decat viu”.

„Michael Jackson se pregatea sa sustina 150 de concerte si era clar pentru toata lumea ca nu va mai putea face fata, asa ca a fost lasat sa se autodistruga. Pentru industria muzicala, pentru producatori, valora mai mult mort decat viu”, declara Liana Stanciu.

Realizatoarea Magic FM e de parere ca Michael Jackson este unic in istoria muzicala. „Michael Jackson a fost unul din cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor. Stia pe dinafara toate tonalitatile cantecelor pe care le-a compus si le-a cantat, iar el a fost un muzician care a avut un repertoriu foarte bogat. Mi-e foarte greu sa cred ca vom mai avea un artist de talia lui”, mai afirma Liana.

Intr-un sondaj desfasurat pe MagicFM.ro in perioada 16 iunie – 22 iulie 2011, Michael Jackson a fost votat de catre 37% dintre ascultatori cea mai buna voce pop masculina a anilor ’80-’90, fiind urmat de Freddie Mercury (23% din voturi) si Brian Adams (10%).

Michael Jackson s-a nascut la 29 august 1958, fiind al saptelea copil al familiei Jackson. Copil fiind - Michael Jackson a debutat ca membru al trupei The Jackson 5, iar in anii '70 a debutat solo si a modificat pentru totdeauna istoria muzicii. Supranumit "The King of Pop" (Regele Muzicii Pop), Michael Jackson este cel care a consacrat videoclipul ca forma de exprimare muzicala.

Teoretic retras din lumea artistica, Michael Jackson avea programat pentru anul 2009 un turneu de revenire care cuprindea 50 de concerte ce urmau sa fie sustinute la O2 Arena din Londra. Toate biletele pentru show-urile sale se epuizasera in doar cateva ore de la punerea acestora in vanzare, dar fanii nu au mai apucat sa il revada in concert pentru ca starul s-a stins din viata inainte de turneu.

Citeste si:
Mihai Margineanu & Band canta pe 19 noiembrie la Hard Rock Cafe
Mihai Margineanu & Band canta...

Muzician, compozitor si coregraf desavarsit, se poate spune ca Michael Jackson si-a trait viata pe scena - a avut o cariera impresionanta si o viata plina de controverse, la sfarsitul careia a lasat in urma recorduri aproape imposibil de egalat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.