Al cincilea film din franciza "Scary Movie" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 20 aprilie 2012, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Potrivit presei americane, scenaristii John Aboud si Michael Colton, cunoscuti gratie comediei "Echipa de fotbal / The Comebacks", vor colabora cu Stephen Leff pentru a scrie scenariul celui de-al cincilea film din franciza "Scary Movie".

Site-ul specializat in filme horror Bloody Disgusting afirma ca actorii Anthony Anderson, Kevin Hart si Regina Hall au fost deja contactati de producatorii francizei, care le-au propus sa joace in noul film.

Nu se stie deocamdata daca actrita Anna Faris a primit la randul ei o astfel de oferta, transmite MEDIAFAX.

Primul film din seria "Scary Movie", regizat de Keenen Ivory Wayans, a fost lansat in anul 2000 si a generat incasari de 278 de milioane de dolari, desi a beneficiat de un buget de productie de doar 18 milioane de dolari.

Cele patru filme din franciza "Scary Movie" au obtinut impreuna incasari de 818,1 milioane de dolari pe plan mondial.

Succesul de care s-au bucurat parodiile din seria "Scary Movie" este, in multe sensuri, responsabil cu aparitia altor filme cu titluri la fel de sugestive: "Despre dragoste si alte aiureli / Date Movie", "Despre super-eroi si... alte aiureli / Epic Movie" si "Intalnire cu spartanii / Meet The Spartans".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.