Cantareata americana Lady Gaga, ale carei aparitii in public par desprinse din volumele de benzi desenate, datorita tinutelor ei extravagante, va aparea in calitate de personaj animat intr-un episod din urmatorul sezon al serialului "Familia Simpson", informeaza Reuters.

Potrivit TheWrap.com, in episodul intitulat "Lisa Goes Gaga", personajul care o va intruchipa pe cantareata americana va ajunge in Springfield pentru a reinsufletii atmosfera din acest orasel american destul de posomorat, dar mai ales pentru a o inveseli pe Lisa Simpson, prin "puterea cantecului, a dansului si a flash mobbing-ului".

Producatorii show-ului, dorind ca acest episod sa se ridice la inaltimea reputatiei de care se bucura invitata lor speciala, au anuntat ca vor "condimenta" putin actiunea, cu o bustiera care arunca flacari, dar si un sarut intre personajul care o intruchipeaza pe Gaga si Marge Simpson.

  • Episodul "Lisa Goes Gaga" va fi difuzat in primavara anului 2012, in cadrul celui de-al 23-lea sezon al serialului.

Artista, care tocmai si-a lansat un clip in care intruchipeaza o sirena, a declarat pentru Entertainment Weekly: "Cred ca este unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-am facut vreodata...tatal meu probabil o sa sara in sus de bucurie cand o sa apara episodul".

De la lansarea lui, in 1989, "Familia Simpson" a mai avut o serie de invitati speciali, precum Paul McCartney si Elizabeth Taylor, care si-au imprumutat vocea unor personaje din serial. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, sa abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internationala.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" in Oxford English Dictionary, iar membrii indragitei familii au o stea pe Hollywood Walk

of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.