Actrita de origine romana Alexandra Maria Lara a obtinut rolul principal feminin in urmatorul film al lui Ron Howard (The Da Vinci Code, Frost/ Nixon, A Beautiful Mind).

Rush are la baza un episod din istoria Formulei 1, mai precis rivalitatea dintre pilotii de cursa James Hunt si Niki Lauda, in anii 70.

Austriacul Lauda (jucat de Daniel Bruhl, protagonistul din Goodbye, Lenin) a fost la un pas de moarte in 1976, dupa un accident grav, insa a reluat cursa 6 saptamani mai tarziu, doar pentru a-l infrunta pe britanicul Hunt.

Rolul acestuia din urma ii revine lui Chris Hemsworth, starul din Thor. Cel mai probabil, Alexandra Maria Lara va fi iubita lui Niki Lauda, scrie FilmReporter.ro.

Scenariul ii apartine lui Peter Morgan, cel care a scris si Frost/Nixon sau The Queen, deci perspectivele sunt bune. Filmarile vor incepe anul acesta, in Europa.

Alexandra Maria Lara a terminat recent Blind Watching, primul film in limba engleza a cineastului polonez Andrzej Jakimowski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.