Jennifer Garner este din nou insarcinata. Purtatorul ei de cuvant a anuntat ca ea si Ben Affleck isi vor mari familia cu al treilea copil. Sa fie baietel de data aceasta?

Cei doi actori sunt pe cale sa devina unul din cele mai solide cupluri de la Hollywood. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare de la 'Daredevil', in 2004.

Dupa ce s-au casatorit, in 2005, fara martori si fara invitati, pe o plaja pustie, Jennifer Garner a nascut, la sfarsitul lui 2005, o fetita, botezata Violet, scrie news-de-stars.com.

Dupa trei ani, cei doi au mai avut o fetita, Seraphina. Acum, Jennifer Garner si Ben Affleck, ambii in varsta de 39 de ani, asteapta al treilea copil.

Actrita a incercat sa-si ascunda sarcina, insa zvonurile erau tot mai insistente. Potrivit AP, aparitia sa la Anaheim Convention Center, la promovarea noului ei film, 'The Old Life of Timothy Green', aproape ca le-a confirmat.

Potrivit justjared.buzznet.com, Jennifer a venit imbracata intr-o rochie albastra si a pozat cu mainile pe abdomen, ca si cum ar fi incercat sa-si ascunda formele. S-ar putea ca bebelusul celor doi sa se nasca la sfarsitul anului sau la inceputul anului viitor, precizeaza aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.