Muzicianul american Meat Loaf a dezvaluit fanilor locul unde si-ar dori sa moara: pe scena.

Potrivit nme.com, cantaretul rock a lesinat in timpul unui concert pe care l-a sustinut in Pittsburgh, in iulie, iar o saptamana mai tarziu, dupa concertul pe care l-a sustinut la Balloon Festival din New Jersey, a lesinat in culisele din spatele scenei. Meat Loaf, care sufera de astm, si-a revenit dupa cateva minute si nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Muzicianul a declarat, intr-un interviu acordat in emisiunea lui Piers Morgan de pe CNN, ca ideea de a muri pe scena il incita:

"Stii, urc pe scena de parca ar fi ultimul lucru pe care il voi face si asa cant in fiecare seara... Probabil ca ar trebui s-o las mai moale. Urc pe scena de parca ar fi ultimul lucru pe care il voi face si asta am spus intotdeauna - daca e sa mor, sa mor pe scena".

Recent, Meat Loaf a declarat ca lucreaza la un nou album, "Hell In A Handbasket", care va avea o tenta politica, dar si la un album de Craciun si la un al treilea material discografic ce nu are deocamdata un titlu.

Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scena Meat Loaf, este un actor si un cantaret american de rock. El este faimos mai ales datorita trilogiei de albume "Bat out of Hell" si a aparut in peste 50 de filme si show-uri de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.