Studiourile de animatie Pixar au anuntat, sambata, in timpul Expozitiei D23 organizata de studiourile Disney la Anaheim, sudul orasului Los Angeles, ca vor produce, in 2013 - 2014, filme despre dinozauri si despre misterele creierului uman.

Directorul de creatie al studiourilor de animatie Disney si Pixar, John Lasseter, a dezvaluit noile proiecte ale Pixar, care implineste anul acesta 25 de ani de existenta si care s-a impus pe piata cu productii precum "Povestea jucariilor", "Cautandu-l pe Nemo", "Masini" si "Ratatouille", potrivit MEDIAFAX.

Niciunul dintre cele doua filme care vor aparea dupa "Brave" (ce va fi lansat in vara lui 2012) si "Monsters University" (ce va fi lansat in vara lui 2013) nu are inca titlu, insa primul va fi dedicat dinozaurilor. Animatia va fi realizata de Bob Peterson, cel care a semnat si scenariile productiilor "Cautandu-l pe Nemo" si "Up - Deasupra tuturor".

Filmul va prezenta viata dinozaurilor ca si cum extinctia lor nu s-ar fi produs niciodata. "In filmul nostru, dinozaurii vor continua sa existe", a spus Peterson.

"Filmul fara titlu de la Pixar despre dinozauri", asa cum l-a numit, in gluma, Peterson, va aparea pe marele ecran in decembrie 2013, in perioada Craciunului.

Pentru vara lui 2014, Pixar vrea sa lanseze "filmul fara titlu de la Pixar care va va transporta in capul unei fiinte umane", a declarat realizatorul productiei, Pete Docter, care a realizat deja pentru Pixar "Up-Deasupra tuturor" si "Compania Monstrilor".

Docter a declarat ca isi doreste sa duca spectatorii " in lumea pe care toata lumea o cunoaste, dar unde nicio persoana nu a ajuns niciodata: in interiorul creierului uman".

Dupa aceste declaratii, reprezentantii Pixar au dezvaluit primele imagini din "Brave", primul basm produs de companie. De asemenea, acesta este primul film al Pixar in care personajul principal este de sex feminin - o printesa scotiana.

Pixar, care a inregistrat numai succese cu filmele sale, atat la public, cat si la critici, a cunoscut anul acesta "reversul medaliei", cu productia "Masini 2", care a fost criticata de presa de specialitate si a inregistrat si incasari dezamagitoare - circa 476 milioane de dolari.

Citeste si:
Dan Negru, șoc într-un supermarket din București: Prețul...
Dan Negru, șoc într-un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.