Celebra actrita in varsta de 78 de ani dezvaluie secrete si experiente din viata sa.

  • De vorba cu Joan Collins

Dupa sase decenii de celebritate, Joan Collins a scris o noua carte, un fel de manifest pentru timpurile moderne pe care le traieste in prezent, vorbind despre propria viata, dar si a altora.

Banuind ca oamenii vor sa afle mai multe despre aspectul sau fizic de invidiat, Collins dezvaluie ca nu a recurs la operatii estetice, asa cum se crede. Si totusi, la 78 de ani inca are un ten minunat si forme sexy, comenteaza dailymail. Secretul? excercitii fizice cu regularitate, vitamine si...o viata buna.

Referitor la viata personala, Joan a dezvaluit ca primul ei sot, Maxwell Reed, a violat-o la prima lor intalnire, pe cand avea doar 18 ani. Din cauza acelor vremuri, actrita s-a simtit obligata sa se casatoreasca cu el.

Joan Collins a fost casatorita de cinci ori si are trei copii. In prezent, este casatorita cu Percy Gibson, mai tanar decat ea cu 32 de ani. "Daca moare, asta este", glumeste actrita pe seama diferentei de varsta.

Starul dezvaluie insa ca stau foarte bine la capitolul intimitate: "Este adevarat ca dorinta nu este aceeasi ca la 30 de ani, dar sexul este mai bun pe masura ce inaintezi in varsta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.