Pentru cei care nu au putut ajunge la concertul din iunie, legendara trupa a pregatit un concert in Cluj-Napoca. Afla cand va avea loc evenimentul.

Trupa rock germana Scorpions va concerta in data de 8 octombrie la deschiderea noului stadion construit la Cluj-Napoca, Cluj Arena. Informatia a fost postata pe site-ul oficial al formatiei si confirmata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

"Am vorbit cu agentia de la Bucuresti care mi-a confirmat ca a reusit sa obtina semnatura trupei Scorpions pentru a canta la Cluj, in deschiderea Cluj Arena. Va fi un concert in 8 octombrie, iar in 9 octombrie va canta o alta trupa straina din anii '80 "
, a afirmat acesta, potrivit MEDIAFAX.

Concertul face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formatiei.Turneul este programat pentru trei ani si cuprinde concerte in toata lumea.


Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra, celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" si "Wind of Change". De-a lungul timpului, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Grupul Scorpions, infiintat in 1965, are in componenta actuala cinci muzicieni provenind din tari diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, in varsta de 42 de ani, si tobosarul american James Kottak.


Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA si FIFA si are o capacitate de peste 30.000 de locuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.