Ozzy Osbourne s-a alaturat fostilor sai colegi din componenta originala a trupei Black Sabbath, alaturi de care repeta intens in aceasta perioada, in vederea sustinerii in viitorul apropiat a unui nou turneu mondial, informeaza contactmusic.com.

Potrivit site-ului metaltalk.net, celebrul rocker britanic s-a intalnit cu fostii sai colegi din trupa Black Sabbath - chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler si tobosarul Bill Ward - intr-un studio a carui adresa este pastrata in mare secret, unde cei patru muzicieni repeta intens, in vederea sustinerii unui nou turneu impreuna.

Ozzy a fost dat afara din celebra trupa britanica in anul 1979, dar formatia s-a reunit pentru cateva concerte sustinute intre anii 1997 si 2006, transmite MEDIAFAX.

In ultimii ani, membrii grupului s-au declarat deschisi in vederea unei noi reuniri a trupei, in componenta originala.

"Cine stie ce va urma pentru Sabbath? Mi-ar placea sa facem un ultim mare turneu si sa cantam in locuri unde nu am cantat niciodata cand eram in grupul original. Sunt multe locuri unde nu am cantat atunci, asa ca ar fi frumos sa facem acum un turneu de adio si apoi sa punem capat acestei aventuri", a declarat Geezer Butler, la inceputul acestui an, intr-un interviu acordat publicatiei Bang Showbiz.

La randul sau, Ozzy Osbourne a declarat, in 2010, ca ramane deschis in fata ideii de reformare a trupei Black Sabbath, insa pentru ca acest lucru sa devina posibil, basistul Geezer Butler trebuie sa inceteze sa "se mai planga".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.