Rapperul american a recunoscut ca a invatat la fel de multe de la sotia sa precum a invatat si de la regele pop, desi admite ca este o "blasfemie" sa o compare cu Michael Jackson.

Jay-Z, care in prezent isi promoveaza LP-ul Watch The Throne, impreuna cu Kanye West, este de parere ca sotia sa, Beyonce Knowles, se afla imediat in urma lui Michael Jackson, chiar daca este constient ca o astfel de afirmatie este o "blasfemie".

Cu toate acestea, Jay-Z considera ca ambii artisti l-au influentat in moduri similare, informeaza Female First.

"Ce am invatat de la ea se aseamana cu ceea ce am invatat de la Michael Jackson - si stiu ca este o blasfemie sa ii compar pe cei doi, pentru ca Mike a fost un inovator, insa cred ca ea vine imediat in urma luI", a afirmat Jay-Z, pe numele lui real Shawn Carter in timpul unei transmisii a statiei de radio 99 Jamz.

"Munca sustinuta si dedicarea pe care le investeste in show-urile sale te determina sa lucrezi mai mult la propriile creatii. Este ca o masinarie", a mai adaugat rapper-ul, vorbind despre sotia sa, Beyonce.

Recent, Jay-Z a fost invitat sa ia parte la concertul tribut Michael Jackson Forever, ce va avea loc in data de 8 octombrie, la Cardiff.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.