Actrita americana Jessica Alba a nascut a doua sa fetita, sambata, copilul primind numele de Haven Garner Warren.

Jessica Alba, in varsta de 30 de ani, si sotul ei, producatorul de film Cash Warren, mai au o fetita, Honor Marie, nascuta in iunie 2008, la o luna de la casatoria lor, celebrata in California, informeaza accesshollywood.com.

Alba a anuntat ca a nascut cel de-al doilea copil, luni, pe pagina sa de Facebook.

"Buna, tuturor! Sper ca v-ati distrat in weekend. Cash si cu mine suntem incantati sa anuntam nasterea fiicei noastre Haven Garner Warren", a scris actrita.

"S-a nascut sambata, are o greutate de 3,2 kilograme si o lungime de 48 de centimetri. Sanatoasa si vesela. Sora mai mare, Honor, a fost foarte incantata de noul membru al familiei", a mai scris Alba.

Jessica Alba a devenit cunoscuta gratie serialului de televiziune "Dark Angel", dobandindu-si celebritatea datorita rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) si "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actrite americane se numara "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) si "Ziua indragostitilor" (2010).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.