Producatorii "Totul despre sex / Sex and the City" s-ar putea reorienta catre micile ecrane, dupa ce cel de-al doilea film de cinema din franciza, lansat anul trecut, nu s-a bucurat de aprecierea criticilor si nu a avut nici succes de casa.

Vedetele din "Totul despre sex" si-ar dori sa revina in televiziune, dupa lipsa de entuziasm cu care a fost primit "Sex and the City 2", si sa refuze eventuale noi proiecte de film legate de acest serial, potrivit contactmusic.com.

"In final, Darren Star - omul care a creat serialul de succes - va avea ultimul cuvant, dar toata lumea este de acord ca o noua serie pentru televiziune este directia in care vor sa duca aceasta franciza", a spus o sursa din interiorul proiectului, pentru Daily Mail.

Sarah Jessica Parker, vedeta serialului si a peliculelor ce i-au urmat, ar urma sa fie producatoarea seriei, potrivit aceleiasi surse.

Revenirea pe micile ecrane a celor patru newyorkeze - Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall) si Charlotte (Kristin Davis) - ar insemna renuntarea la un proiect de prequel "Totul despre sex", care a fost vehiculat anterior. Pelicula ar fi urmarit vietile celor patru personaje anterior actiunii serialului, iar numele actritelor Blake Lively, Selena Gomez si Emma Roberts erau asociate acestui proiect, potrivit MEDIAFAX.

Primul lungmetraj "Totul despre sex" (2008) a avut un succes enorm si a atras incasari de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Al doilea lungmetraj inspirat din acest serial, realizat in 2010, a fost criticat de fani si de presa de specialitate si a avut incasari de 288,34 de milioane la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.