Renee Zellweger a semnat un nou contract pentru a o interpreta pe Bridget Jones, in cel de-al treilea film ce o are protagonista pe jurnalista britanica, iar Colin Firth a dezvaluit unele detalii privind continuarea seriei de succes.

La 10 ani dupa "Bridget Jones's Diary", urmat de "Bridget Jones: The Edge of Reason", in 2004, Renee Zellweger revine in rolul simpaticei celibatare, prinsa intr-un triunghi amoros, scrie dailymail.co.uk.

Helen Fielding, autoarea romanelor ce au stat la baza seriei de succes, lucreaza in prezent la cea de-a treia carte si va fi implicata si in productia filmului "Bridget Jones 3".

Zellweger, in varsta de 42 de ani, a primit asigurari ca de acesta data nu va mai trebui sa se ingrase, asa cum a facut pentru primele doua filme din serie. Desi a pierdut apoi repede kilogramele in plus, Zellweger si-a facut griji pentru sanatatea ei.

Potrivit unor surse, actrita ar putea purta un costum special, care sa o faca sa para mai grasa, in timpul filmarilor.

  • Desi nu a fost confirmata prezenta in distributie a actorilor Colin Firth si Hugh Grant, cel dintai a dezvaluit unele detalii din actiunea filmului in emisiunea americana "Access Hollywood".

"Bridget si Mark (Mark Darcy - personajul interpretat de Colin Firth n.r.) nu pot avea copii. Cred ca asa se intampla"
, a spus Firth, actorul britanic premiat cu Oscar anul acesta pentru rolul din "Discursul regelui".

"Asa ca ea face greseala uriasa de a se intoarce la Daniel Cleaver (personajul interpretat de Hugh Grant n.r.) pentru a ramane insarcinata. Cred ca el o paraseste si ghiciti cine se intoarce sa o salveze", a spus Colin Firth.

  • Filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", in care Renee Zellweger a jucat alaturi de Hugh Grant si Colin Firth, a avut incasari de aproape 282 de milioane de dolari pe plan mondial, dupa lansarea lui pe marile ecrane, in 2001. Continuarea din 2004 a acestui film, intitulata "Bridget Jones: La limita ratiunii", in care Zellweger a colaborat din nou cu Grant si Firth, a obtinut incasari de 262 de milioane de dolari pe plan mondial, potrivit Box Office Mojo.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.