Cantareata Britney Spears, aflata sub curatela tatalui ei, in urma problemelor psihice cu care s-a confruntat, trebuie sa respecte o serie de reguli, printre care sa nu posede un telefon personal.

"Cercul de apropiati ai lui Britney o supravegheaza atent sa se asigure ca aceasta se comporta normal", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

"Una dintre reguli presupune renuntarea la telefonul mobil. Asta ii ajuta (pe apropiatii cantaretei n.r.) sa o tina sub control", a mai spus sursa citata.

De altfel, Britney Spears a marturisit, in luna martie a acestui an, ca nu detine un telefon mobil, dupa ce fostul ei bodyguard a acuzat-o anul trecut de hartuire sexuala, sustinand ca vedeta i-a trimis poze nud cu ea, de pe telefonul mobil, scrie MEDIAFAX.


Cantareata se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator.

Cantareata Britney Spears a fost plasata sub curatela tatalui sau dupa ce comportamentul ei a avut de suferit, in urma unor esecuri pe plan artistic, personal si juridic.

Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, cu fostul sot, dansatorul Kevin Federline, in 2008, dupa ce a fost internata in spital pentru evaluare psihiatrica, dupa o serie de caderi nervoase.

Potrivit declaratiilor recente ale avocatilor artistei - care intre anii 2000 si 2005 a fost cantareata cel mai bine platita din lume -, starea de sanatate mintala a acesteia s-a imbunatatit considerabil in ultimii doi ani.

Artista americana si-a lansat pe 25 martie cel de-al saptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale", iar in prezent se afla in turneu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.