Maddox, fiul cel mare al cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, a primit primul sau rol intr-un film, urmand sa fie protagonistul lungmetrajului "Battling Boy".

Maddox, in varsta de 10 ani, va juca rolul principal in acest lungmetraj inspirat dintr-un volum de benzi desenate.

Filmul "Battling Boy" va fi produs de Plan B, compania de productie a tatalui sau, Brad Pitt.

"Filmul are la baza un volum de benzi desenate despre fiul cel tanar al unui zeu, care isi paraseste casa lui din varful unui munte pentru a se lupta cu niste monstrii.
Filmul va fi produs de Plan B, compania de productie cinematografica a lui Brad Pitt. Maddox traieste, mananca si respira pentru volumele de benzi desenate, iar Brad si Angelina s-au gandit ca el ar fi perfect pentru rolul principal din acest film", a declarat o sursa, potrivit MEDIAFAX.

Angelina l-a laudat intr-un interviu anterior pe Maddox - cel mai mare dintre cei sase copii ai cuplului -, spunand ca el este "un adevarat intelectual".

"Maddox este un adevarat intelectual, iar eu nu am niciun merit genetic pentru asta. Este foarte bun la scoala, mai ales la istorie. Crede ca ar putea sa devina scriitor sau ar putea sa calatoreasca prin lume, pentru a invata despre celelalte culturi si civilizatii", a spus actrita americana, potrivit DailyStar.

Un alt copil al cuplului Jolie-Pitt, Shiloh, are deja la activ un rol, aparand alaturi de tatal sau in lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button", pe cand avea doar 10 luni.

  • Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.