Christina Aguilera si Smokey Robinson se numara printre vedetele care vor canta la concertul organizat in memoria lui Michael Jackson in orasul Cardiff, pe 8 octombrie, de mama starului si patru dintre fratii acestuia

Programat pentru 8 octombrie, pe Millenium Stadium din Cardiff, concertul va dura circa patru ore si va fi transmis atat 2D, cat si 3D, in direct, in 30 de tari, au anuntat mama starului, Katherine, si fratii acestuia La Toya, Tito, Marlon si Jackie.

In afara de Christina Aguilera si Smokey Robinson, veteranul casei Motown, vor mai urca pe scena mai multi frati ai lui Michael Jackson, Cee Lo Green, Leona Lewis, Craig David si JLS, au anuntat organizatorii, potrivit MEDIAFAX.

Alte nume mari ale muzicii vor fi anuntate ulterior, spun promotorii evenimentului, Global Live Events.

Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potrivit organizatorilor, aceasta arena este cea mai mare sala de spectacole complet acoperita din Europa.


Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate unor renumite fundatii de caritate americane si britanice.

Katherine Jackson, mama "regelui muzicii pop", decedat in iunie 2009, a declarat, in iulie, ca acest concert este "pe masura unui rege". "Toti membrii familiei mele care vor fi disponibili" vor asista la concert, a declarat Katherine Jackson, reamintind faptul ca "Michael si-a consacrat intreaga viata in slujba omenirii, prin dragostea lui, muzica lui si hotararea lui de a salva planeta".

  • Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

Medicul Conrad Murray, al carui proces va incepe pe 26 septembrie, a fost acuzat de omucidere involuntara, pentru ca i-a administrat starului un anestezic foarte puternic, denumit propofol, considerat cauza decesului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.