Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a anuntat printr-un mesaj postat pe Twitter ca a inregistrat o piesa cu cantareata R&B Mary J. Blige, ce va fi inclusa pe urmatorul lui album informeaza contactmusic.com.

Rockerul american a intrat in studio alaturi de tobosarul Brent Fitz si basistul Todd Kerns pentru a inregistra piesele de pe urmatorul sau album.

Cu aceasta ocazie, celebrul chitarist a anuntat ca a inregistrat o piesa cu renumita cantareata de R&B Mary J. Blige.

"Tocmai am terminat o sesiune de inregistrari cu producatorul Mike Clink si am inregistrat o piesa cu Mary J. Blige. Suna mortal!", a declarat Slash intr-un mesaj postat pe Twitter.

Saul Hudson (nascut pe 23 iulie 1965), care evolueaza pe scena sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg in calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentati instrumentisti din muzica rock.

Dupa destramarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care il poarta adeseori pe scena in timpul concertelor sale, a format o noua trupa - Velvet Revolver -, impreuna cu fostii lui colegi, Duff McKagan si Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vandut in patru milioane de exemplare si a castigat un premiu Grammy. Urmatorul album, "Libertad", a avut mai putin succes, iar colegii sai l-au concediat pe solistul Scott Weiland, in 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera in cadrul trupei, scrie MEDIAFAX.

Slash si-a lansat in aprilie 2010 primul sau album solo, care ii poarta numele si care cuprinde o serie de colaborari cu diversi muzicieni. Acest material discografic a fost desemnat "albumul anului" la gala Classic Rock Awards 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.