Actorul american George Hamilton, un veteran la Hollywood, a fost diagnosticat cu cancer de piele, potrivit presei americane.

Actorul american a infirmat insa aceste informatii, declarand ca sufera doar "de o mica afectiune a pielii".

Publicatia National Enquirer sustine ca actorul in varsta de 72 de ani, renumit pentru pielea lui puternic bronzata, a fost diagnosticat recent cu cancer de piele si a suferit o interventie chirurgicala la New York, in luna iulie, in timpul careia medicii i-au indepartat cateva celule canceroase de pe frunte si din zona urechilor.

Potrivit aceleiasi publicatii, George Hamilton s-a confruntat cu alte probleme medicale dupa operatie si a fost transportat cu ambulanta la Lenox Hill Hospital din New York, pe 30 iulie, medicii ocupandu-se de aceasta data de una dintre suturi care plesnise, scrie MEDIAFAX.

"Sangera din abundenta. A petrecut patru zile in spital, iar apoi a fost externat", a declarat o sursa.

Se pare insa ca acea operatie a avut succes, iar actorul nu va avea nevoie de tratament suplimentar intensiv.

"Medicii au spus ca nu are nevoie de chimioterapie si radioterapie", a adaugat aceeasi sursa.

Dupa externare, Hamilton si-a reluat activitatile zilnice si participa la repetitiile pentru musicalul de pe Broadway "La Cage aux Folles", un spectacol care va pleca in viitorul apropiat intr-un turneu prin Statele Unite.

Purtatorul sau de cuvant a precizat: "Este adevarat, George a suportat intr-adevar o interventie medicala din cauza unei afectiunii a pielii, insa nu a fost nici pe departe atat de dramatica precum informatiile publicate in National Enquirer. Ei au tendinta de a exagera lucrurile".

  • George Hamilton este un actor american nascut pe 12 august 1939, care s-a remarcat atat in filme, cat si in productii de televiziune.

A primit Globul de Aur in 1960, pentru rolul din "Where The Boys Are", fiind nominalizat de alte doua ori la aceste premii pentru rolurile din "Love At First Bite" (1979) si "Zorro, the Gay Blade" (1981). George Hamilton a jucat si in doua seriale celebre - "Dynasty" si "Columbo" -, dar si intr-un lungmetraj ce a devenit ulterior un clasic al genului, "Nasul III".
Citeste si:
O noua modalitate de a stopa raspandirea cancerului de piele,...
O noua modalitate de a stopa...

George Hamilton a primit, pe 12 august 2009, in ziua in care a implinit 70 de ani, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.