Fotomodelul Kate Moss a iesit de la clinica de dezintoxicare din Arizona si abia asteapta sa mearga sa o vada pe fiica ei in varsta de trei ani, Lila Grace, si sa se intoarca la munca, transmite Mediafax. Moss, in varsta de 31 de ani, s-a internat la clinica de dezintoxicare Meadows, din Phoenix, luna trecuta, la cateva zile dupa ce jurnalul britanic "Daily Mirror" a publicat fotografii cu aceasta in timp ce se pregatea sa consume cocaina.

"Kate se simte excelent si abia asteapta sa mearga inapoi la munca. Ea vrea sa multumeasca tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare, pentru ca au jucat un rol major in recuperarea ei", a declarat un purtator de cuvant al agentiei de fotomodele Storm. Pozele publicate de "Daily Mirror" au pus in pericol cariera fotomodelului, pentru ca mai multe firme au renuntat la contractele pe care le aveau cu Moss, printre care H&M, Chanel si Burberry.

Imediat dupa izbucnirea scandalului, Moss si-a cerut scuze pentru modul in care s-a comportat si pentru ca i-a ranit pe apropiatii ei astfel si a anuntat ca a inceput sa-si rezolve problemele personale. Moss s-a mai internat intr-o clinica de dezintoxicare, in 1998, declarand ca sufera de "oboseala acuta". Mai tarziu a recunoscut insa faptul ca bea alcool si se droga inainte de a aparea pe podium. In urma scandalului din toamna acestui an, politia a declansat o ancheta in acest caz si este posibil ca Moss sa fie interogata de catre autoritati la intoarcerea in Marea Britanie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.