O grupare de traficanti de droguri a atasat fotografia cantaretei britanice Amy Winehouse pe dozele de cocaina, in incercarea de a creste vanzarile, a declarat politia braziliana.

Dozele de cocaina cu imaginea cantaretei au fost vandute cu sume cuprinse intre 10 si 25 de reali (4,50 si 11 franci), a precizat locotenent colonelul Glaucio Moreira, care a coordonat o operatiune politieneasca pe strazile din Manginhos, la nord de Rio, unde a fost facuta descoperirea.

"Avand in vedere informatiile din presa despre faptul ca a fost dependenta de droguri, traficantii au vrut sa profite pentru a-si vinde cocaina", a declarat oficialul pentru presa locala, potrivit MEDIAFAX.

In timpul interventiei, politistii au confiscat si saci de marijuana si cocaina, unele dintre ele avand imaginea fostului lider al-Qaeda, Osama bin Laden.

  • Talentele vocale ale lui Amy Winehouse au fost de multe ori umbrite de dependenta sa de droguri si problemele cu alcoolul, foarte mediatizate.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, "Rehab", face referire la dificultatile si reticenta ei de a se supune dezintoxicarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.