Cristina Rus va figura de acum inainte pe statele de plata ale Antenei 1. Vedeta blonda a obtinut un contract destul de gras si va avea propriul show, care-i va permite sa calce pe urme rivalei sale. Deocamdata, Cristina are statutul de invitat permanent in emisiunea Revansa starurilor, prezentata de Pepe.

BANICA E DESCOPERITA

In schimb, Andreea Banica are contract cu postul din Baneasa pana in luna decembrie, dar emisiunea Folclorul contraataca nu mai este in grila si nu a semnat inca un alt angajament cu Antena 1. Dar, pentru ca nu peste mult timp se va lansa un nou canal al trustului amintit, unul exclusiv de divertisment, este foarte posibil ca Andreea si Cristina sa fie din nou partenere. De aceasta data, doar colege de televiziune.

LEGATE DE CONTRACT

Se stie ca fostele Blondy nu s-au impacat de fapt niciodata. Cele doua cantarete au rezistat impreuna datorita unor clauze contractuale foarte bine gandite de Lucian Mitrea (iubitul Andreei si impresarul formatiei) si Radu Groza (managerul trupei). Despartirea inainte de expirarea contractului le-ar fi adus blondelor mari neplaceri financiare.

CANTAREATA SABOTATA

Cristina Rus spune ca a primit oferta de la Antena 1 inca de iarna trecuta, cand inca era jumatatea trupei Blondy. Lucian Mitrea , impresarul formatiei si iubitul Andreei Banica a sfatuit-o sa nu accepte, motivand ca nu ar mai fi avut timp pentru concerte.