Actorul britanic Ralph Fiennes a fost confirmat in calitate de regizor al filmului "The Invisible Woman", produs de companiile Headline Pictures si Magnolia Mae Films, informeaza screendaily.com.

Acest proiect cinematografic, ce dispune de un buget de 12 milioane de lire sterline (13,8 milioane de euro), va fi realizat pe baza unui scenarius scris de Abi Morgan, inspirat din volumul "The Invisible Woman: The Story Of Nelly Ternan And Charles Dickens" scris de Claire Tomalin.

"The Invisible Woman" reprezinta al doilea lungmetraj in calitate de regizor pentru Ralph Fiennes, care si-a facut debutul in spatele camerei de filmat cu lungmetrajul "Coriolanus".

Distributia peliculei nu a fost inca anuntata, iar filmarile vor debuta in primavara anului 2012, transmite MEDIAFAX.

Filmul "The Invisible Woman" va relata povestea de dragoste, secreta, dintre scriitorul Charles Dickens, aflat la apogeul carierei, si actrita Ellen Ternan.

Actorul britanic Ralph Fiennes are in portofoliu aproape 40 de roluri, printre care cele din peliculele "Pacientul englez", de Anthony Minghella, "Lista lui Schindler", de Steven Spielberg, si "Spider", de David Cronenberg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.