O versiune noua a filmului "Dirty Dancing" va fi produsa la Hollywood, tot in regia cineastului Kenny Ortega.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat in 1987, dar si regizorul documentarului "This Is It", un film despre viata si cariera cantaretului Michael Jackson.

"Sansa de a regiza «Dirty Dancing» este ca o intoarcere acasa pentru mine. Crescand in anii '60, ringul de dans m-a ajutat sa ma definesc ca persoana si ca artist. Abia astept sa alcatuiesc o echipa creativa si o distributie interesanta pentru a aduce «Dirty Dancing» pe ecrane pentru generatia tanara. Patrick Swayze a ridicat stacheta foarte sus in ceea ce priveste barbatii care danseaza in filme, asa cum au facut-o Gene Kelly si Fred Astaire inaintea lui. Insa cred ca daca privesti in jurul tau vezi intotdeauna dovezi ale prezentei unor noi talente si abia astept sa descopar viitoarele staruri", a declarat Kenny Ortega, potrivit contactmusic.com.

Kenny Ortega va fi si producator al filmului, alaturi de Debra Martin Chase, producatoarea peliculelor "The Princess Diaries" si "The Sisterhood of the Traveling Pants".

"E uimitor faptul ca desi au trecut aproape 25 de ani de la lansarea filmului original, acesta are in continuare legiuni intregi de fani, care s-au atasat foarte mult de acest brand, ce a devenit special si vital pentru ei. Credem ca nu am putea gasi un moment mai bun (decat acesta, n.r.) pentru a moderniza aceasta poveste pentru marele ecran si suntem mandri sa il avem pe Kenny Ortega in calitate de regizor
", a precizat la randul sau Joe Drake, directorul diviziei operationale in cadrul companiei Lionsgate, potrivit MEDIAFAX.

Reprezentantii acestei renumite companii de productie cinematografica sunt in negocieri pentru a o include in acest proiect si pe Eleanor Bergstein, scenarista si coproducatoarea filmului original.

Citeste si:
Dansul roboților, pe melodia „Do you love me?” din filmul „Dirty...
VIDEO: Dansul roboților, pe...

  • Filmul "Dirty Dancing" a fost lansat in 1987 si i-a avut ca protagonisti pe Patrick Swayze si Jennifer Grey. Filmul a avut incasari de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.