Adolescenta in varsta de 16 ani din Iasi desemnata "Best Model of Romania 2011" a castigat titlul "Best Tourism 2011" in cadrul concursului "Best Model of the World 2011", care a avut loc, timp de o saptamana, in Bulgaria.

Iuliana Stoleru, reprezentanta Romaniei in cadrul concursului "Best Model of the World" desfasurat in Bulgaria, s-a intors in tara castigatoare, aducand in Romania titlul "Best Tourism 2011". Ea a participat la concursul din Bulgaria alaturi de alte 65 de candidate din tot atatea tari participante.

Iuliana Stoleru este model al agentiilor First Models si President Models, ea avand 16 ani, 1,77 metri inaltime si dimensiunile 88-60-89, relateaza MEDIAFAX.

"Sunt extrem de mandru si de multumit de reusita Iulianei, tinand cont ca este prima ei participare intr-o competitie internationala de frumusete. Cu multa munca si perseverenta din partea Iulianei, vom face tot posibilul sa valorificam la maximum aceasta performanta a ei, fiind un punct de pornire extrem de valoros catre viitoarea sa cariera de model. Chiar daca a ajuns sa reprezinte Romania in aceasta competitie internationala datorita unei conjuncturi mai deosebite, Iuliana a demonstrat lumii intregi ca merita cu desavarsire titlul de «Best Model of Romania 2011»
", a declarat Ernest Hadrian Bohn, reprezentant Resident Models si ExclusivEvent.


Iuliana Stoleru a devenit "Best Model of Romania 2011" dupa ce castigatoarea concursului, o adolescenta din Onesti, a fost descalificata deoarece parintii ei au refuzat sa o lase sa plece in Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.