Actorul american Ethan Hawke a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce a doua lui sotie, Ryan Shawhughes, a nascut o fetita, care a primit numele de India.

Ethan Hawke mai are doi copii - Maya, in varsta de 12 ani, si Levon, in varsta de noua ani - cu prima lui sotie, actrita Uma Thurman, si o fiica, Clementine, a carei mama este Ryan Shawhughes, fosta guvernanta a primilor sai doi copii, informeaza contactmusic.com.

Ethan Hawke - care a divortat de Uma Thurman in 2004 - si Ryan Shawhughes s-au casatorit in 2008.

Ethan Hawke a devenit celebru in 1988, cu rolul din filmul "Cercul poetilor disparuti". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, actorul jucand, printre altele, in "Colt Alb", "Cu picioarele pe pamant", "Marile sperante", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Inainte de apus".

In 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instructie", unde a jucat alaturi de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutand ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", in 2002. De asemenea, Hawke este autorul cartii "Miercurea cenusii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.