Actrita Annette Charles, interpreta personajului Cha Cha DiGregorio din "Grease", a murit la varsta de 63 de ani, din cauza complicatiilor cauzate de un cancer.

Actrita a aflat ca sufera de cancer in urma cu cateva luni si a murit in resedinta ei din Los Angeles, relateaza MEDIAFAX.

Annette Charles a jucat rolul iubitei liderului bandei Scorpions din filmul "Grease", care a reusit sa o indeparteze pe Sandy, interpretata de Olivia Newton-John, de iubitul ei Danny, interpretat de John Travolta, in timpul unei competitii de dans nationale.

  • Actrita americana a mai aparut in alte seriale de televiziune, precum "The High Chaparral", "The Flying Nun", "Gunsmoke", "Mod Squad", "Bonanza", "Banaby Jones" si "The Bionic Woman". Printre filmele in care a jucat dupa rolul din "Grease" se numara "Magnum, P.I." si "The Incredible Hulk".

Annette Charles a aparut si intr-un episod, din 2002, al show-ului "Where Are They Now?", realizat de postul VH1.


Actorul Jeff Conaway, devenit celebru pentru rolul lui Kenickie din musicalul "Grease" (1978), a decedat la varsta de 60 de ani, dupa ce intrase in coma, in urma unei supradoze de pastille

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.