De la diete ayurvedice intr-un decor Art Deco, la pestisori carnivori, sau bai termale pe marginea unui crater vulcanic, spa-urile europene pun la dispozitie o gama variata de locatii si tratamente de rasfat inedite. Iata cinci dintre cele mai exclusiviste.


Aici, tratamentele indiene ayurvedice sunt la ordinea zilei, asta fara sa mai socotim cladirea Art Deco in care acestea au loc sau viile din imprejurimi, potrivit publicatiei Sunday Times.

Desi regimul alimentar impus in spa este unul destul de drastic, senzatia generala nu este una de clinica austera si restrictiva.


Acest resort chic si minimalist este construit in jurul unui crater vulcanic care ofera astfel si apa sulfuroasa termala numai buna pentru terapii.

Desi este, in esenta, o clinica medicala cu spa, Terme di Saturnia ofera o experienta de vacanta datorita imprejurimilor superbe din Toscana si a mormintelor etrusce din apropiere.

Descopera si alte spa-uri inedite pe yourmoney.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.