Lumea mondena a Capitalei a avut parte, recent, de un eveniment deosebit, desfasurat pe de o parte sub semnul rafinamentului, iar pe de alta sub cel al teatralismului tipic unor asemenea seri. Rafinamentul a fost legat de prezentarea colectiei de toamna-iarna 2005-2006, Escada Margaretha Ley, care, cum era de asteptat, a fost una de exceptie si a incantat asistenta. Teatralismul a fost nota dominanta in care s-au desfasurat intalnirile serii, intamplatoare sau nu, dintre diversele personaje mondene invitate, fiinte obisnuite sa zambeasca la comanda si sa mimeze perfect amabilitatea.

Si care adora iesirile de acest gen nu neaparat pentru ca ar fi ahtiate sa afle tendintele modei, ci pentru a-si mai asigura prezenta intr-o cronica de ziar. Dincolo de frumusetea modelelor prezentate pe podium, evenimentul de vineri seara, de la Hotelul Marriott, a beneficiat de prezenta unor cupluri care nu mai sunt de mult timp de taina si a caror intersectare, in premiera, a reprezentat o nesperata picanterie mondena. Diana Lascarescu, stirista Jurnalului de la TVR2, a privit colectia din primul rand. La fel si Peter Imre.

Atata doar ca fiecare dintre ei a privit-o langa altcineva decat o facea pana acum, mai precis pana acum cateva luni. E drept ca nu putini sunt aceia care au observat ca cei doi fosti iubiti, care la inceputul lui 2005 faceau planuri de nunta, trageau zdravan, dar pe furis, cu ochiul unul la altul. Si la partenerii de ultima ora. Dan Sucu, patronul de la Mobexpert, in cazul Dianei, si o tanara domnisoara bruneta, cu aer cuminte, in cazul lui Peter Imre. Diana ii tinea mana noului iubit in mana ei, Imre la fel pe a noii sale partenere de seri mondene. Deh, apucaturi comune practicate intens pe vremea cand formau un cuplu..

Invitatii fara atentie distributiva au fost pusi la grea incercare, pentru ca si spectacolul de pe podium era interesant, dar cel din sala era de-a dreptul senzational. La cocktailul care a urmat show-ului de moda, cele doua perechi s-au ignorat intr-o veselie desi, culmea nimerelii, se aflau la doar un metru distanta una de alta. Si desi 80% din invitati pandeau marea confruntare. Care, din pacate, pentru amatorii de cancanuri, n-a avut loc. La capitolul premiere a intrat si prezenta la eveniment a lui Codin, prietenul Ginei Pistol.

Nu suntem inca lamuriti daca mai putem sa-i zicem ,iubitul Ginei", pentru ca omul avea o alta duduie pe post de partenera. Si dupa cum a fugit de lume la finalul prezentarii, concluzia ar fi ca era o iesire cu iz de clandestinitate.. Si pentru ca am pomenit de cei care se afla in treaba la mondenitati doar de dragul publicitatii, ar fi nimerit sa spunem ca au existat si invitati de seama la Escada: Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, Zina Dumitrescu, Rita Muresan, Irina Deleanu, Catinca Roman, Petre si Mioara Roman. Acestia din urma au venit nu doar de dragul modei cat mai ales pentru fiica lor cea mica, Oana, care a organizat evenimentul. Si care a mai avut o bucurie, aceea ca fostul ei iubit, Cornel Pasat, a tinut sa fie si el alaturi de ea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.