Personalitatile care nu stiu ce si cum sa vorbeasca isi iau un PR. De cele mai multe ori insa, purtatorul de cuvant e mai prost informat decat vedeta pe care incearca s-o promoveze.

Un comunicat de la Pro TV a ramas in istorie drept model pentru rasu’-plansu’. Era vorba despre faptul ca s-a stins din viata sotia unui regizor stabilit de multa vreme in strainatate. In loc sa spuna ca biata femeie a trecut in lumea celor drepti, din comunicat reiesea ca distinsa doamna se dusese intr-o binemeritata vacanta. Persoana amintita era, in viziunea PR-ului, "plecata dintre noi la Miami". Acestea fiind scrise, nu puteai decat sa ti-o imaginezi stand la soare, intr-un sezlong si savurand un cocteil sau o inghetata.

PILE SI IMPUNSATURI

De la PR-ul RBA am aflat ca Fuego pleaca intr-un turneu prin Europa. Si va sustine spectacole in Italia, Franta, Spania si Kuweit. De cand s-a mutat Kuweitul in Europa numai PR-ul stie. Si tot de la casa de discuri amintita am aflat ca Betty a fost impunsa de un cerb. Apoi de un caprior. Dupa care am fost informati ca "incornoratul" era chiar tap. Cerb, caprior, tap, ce mai conteaza? Important era ca a impuns-o! Dar nu aceasta era de fapt "stirea". Ci faptul ca Betty ii canta "Blestemul", iar cerbul (sau capriorul?) (sau tapul?) dansa! Mai, sa fie! Asta da cerb!

Dar oare cine o fi fost tapul ispasitor? O alta greseala, de data aceasta de culegere, i-a scapat aceluiasi PR: Betty are un costum de "pile", in loc de "piele". Probabil subconstientul lucreaza. Cu alte cuvinte, stia PR-ul ce stia: Betty are pile, dar acestea sunt in alta parte. Si tot de la o casa de productie, de data aceasta Cat Music /Media Services, am aflat ca Nicola si sotul ei s-au certat "din cauza succesului incontestabil pe care-l are cantareata". Ce ti-e si cu succesul asta...

GURA BATE MISSUL

Cea mai "puricata" si cenzurata vedeta este Nicoleta Luciu. Care e la fel de "dezacordata" din punct de vedere gramatical ca si Andreea Balan. Nicoleta se afla zilele trecute la un eveniment monden, urmarita de un bodyguard si de doi responsabili de relatii cu presa.

Asta inseamna ca, pentru a pazi superbul corp al Nicoletei, e de-ajuns un singur musculos gata sa-i sara in ajutor daca o abordeaza vreun admirator mai indraznet. Dar ca s-o pazeasca sa nu dea vreo "duma" trebuie musai doi PR-i. Si cu cerberii pe cap, jumatatea trupei Laguna tot scapa "porumbeii": La intrebarea "Ce-ti doreai sa devii?" Luciu a raspuns: "Nimic. Nu-mi doream sa fiu nimic".

NIMIC

"Ce voiam sa devin? Nimic. Pe mine nu m-a intrebat nimeni, niciodata asta, decat mult mai tarziu, cand eram deja in liceu. Nu-mi doream sa fiu nimic, n-aveam nici o grija" - Nicoleta Luciu, fosta Miss


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.