Cantareata pop Rihanna va juca intr-un lung metraj numit "Battleship". Afla ce rol va interpreta aceasta.

Cantareata pop Rihanna va juca intr-un lung metraj numit "Battleship", o productie mult mai importanta decat cea in care si-a facut debutul cinematografic ("Bring It On: All or Nothing").

Ea va avea rolul unui spion FBI care isi uneste fortele cu marina pentru a invinge o rasa de extrateresti ce ataca Pamantul.
(I wanna see that coming!) Trailerul filmului a fost lansat, dar spre dezamagirea fanilor Rihanna nu e prea prezenta in el.

Rihanna a vorbit anul trecut cu cei de la MTV despre aceasta experienta: "Sa lucrez cu regizorul Peter Berg este incredibil. Ador sa fac filme. E ceva ce mi-as dori sa mai fac. Vreau sa aleg filme care sunt ok pentru mine si roluri pe care le pot face, nimic ce m-ar depasi.".

Potrivit Musichat, Rihanna joaca in "Battleship" alaturi de Taylor Kitsch si Liam Neeson. Peter Berg a mai regizat inainte "Hancock" (Will Smith, in rolul principal) si "The Kingdom" (cu Jamie Foxx si Jennifer Garner). Premiera "Battleship" e asteptata in UK pe 18 mai 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.