Astazi, la High Life, incepand cu orele 22.00, la B1 Tv, Monica Stan vine cu o emisiune incendiara. Asa cum si-a obisnuit deja telespectatorii fideli, vedeta B1 TV este cea care reuseste intotdeuna sa-i convinga pe cei din circuitul high life-ului bucurestean si international sa vorbeasca despre aspecte din viata lor care in mod normal ar fi ascunse de ochiul public.
In urma cu doua editii, Monica a lansat o noua rubrica sub genericul "Paparazzi ataca - Vedetele riposteaza" in cadrul careia, atat jurnalistii cat si vedetele "atacate" de acestia isi exprima opiniile in situatii conflictuale de actualitate.

In editia din aceasta seara, Ileana Lazariuc iese la rampa cu declaratii, in exclusivitate, legate de recenta despartire de Ion Ion Tiriac si de modul in care presa scrisa a tratat acest subiect. O alta vedeta aflata in vizorul ziaristilor, Dinu Maxer, face dezvaluiri in premiera legate de relatia pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, mai ales ca cea care ii face zile negre lui Luian Viziru in telenovela a iesit saptamana aceasta, pentru prima data in public, alaturi de actualul ei iubit, Zsolt Csergo. Emisiunea va fi difuzata si in reluare, sambata de la ora 17.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.