Frumoasa Larisa Popa, o tanara de 24 de ani din Slatina, a castigat concursul Miss Universe Romania, vineri seara, si va reprezenta Romania, pe 12 septembrie, la Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe.

Podiumul a fost ocupat de cea mai tanara concurenta, Emanuela-Elena Radu, in varsta de 18 ani, care a obtinut locul trei, urmata de Beatrice-Julia Hack, de 20 de ani, s-a clasat pe locul doi, si oradeanca Alexandra Camelia Hadade, in varsta de 21 de ani, care a castigat locul intai, scrie realitatea.

"Am venit mult mai sigura pe mine, am invatat din greselile pe care le-am facut anul trecut si am crezut cu tarinta... cu tarie, ma scuzati, in propria mea persoana si am zis ca o sa pot sa castig. Am dat tot ce am putut si dupa cum puteti vedea. Am un milion de emotii, dar coroana e pe capul meu", a declarat Larisa Popa, castigatoarea Miss Universe Romania, conform stirileprotv.


sursa foto Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.