Dorin Negrau, unul dintre cei mai talentati designeri ai generatiei tinere, revine in aceasta toamna cu noutati de sezon. Prezentarea colectiei sale - programata la scurt timp dupa cea nonconformista, pe muzica bisericeasca, care a avut loc la inceputul lunii - va avea loc de aceasta data la Cazino Mirage. Surprizele serii se numesc Andreea Banica si Cristina Cioran, care vor aparea la eveniment in postura de manechin.

Si daca pentru actrita Cristina Cioran nu e nimic neobisnuit sa prezinte pentru Dorin Negrau, ea fiind aleasa ca imagine a creatiilor sale, Andreea Banica se afla la prima experienta de acest gen. Si, pentru ca avem de-a face cu o parada de moda intr-un spatiu impropriu, si ora de incepere a defilarii, care nu va fi pe podium, ci printre mesele de joc, este 22.30. Atunci cand clientii cazinourilor abia se invioreaza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.