Ti-ar placea ca bebelusul tau sa fie imbracat de catre Mama Monstrilor? Atunci, Gaga Goo Goo, recenta colectie de haine pentru cei mici creata de Lady Gaga iti va indeplini visele.
Sau cel putin ar fi un vis implinit daca l-ar si pune in aplicare. Gaga a aparut intr-o reclama a ceea ce vrea sa fie un brand de imbracaminte/incaltaminte, in cel mai nou show al lui Jimmy Kimmel Live.

Mai multi copiii imbracati in versiuni in miniatura a costumelor sale, unele dintre cele mai faimoase, inclusiv rochia cu bule de aer de pe coperta Rolling Stones, rochia Kermit the Frog si chiar rochia de carne cu care a aparut la MTV Video Music Awards anul trecut. (Pentru copii, bucata de carne ce servea drept palarie a fost inlocuita cu o bucata de salam).

Bineinteles, dupa cum va asteptati, costumele sunt absolut imposibil de purtat, insa voiam doar sa demonstram ca artistii, in lipsa de promovare, nu se dau in laturi de a apela si la copii, care nu este o metoda foarte ortodoxa, nu-i asa?



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.