In timp ce gainile din Romania mor pe capete (fie de gripa fie prin incinerare), doamna Carmen Vijelie continua sa-si traiasca nestingherita viata in fata camerelor de la Prima TV. In ultimul episod al "Aventurilor familiei Vijelie", dumneaei a fost impreuna cu o prietena la sala de fitness. Doamna Vijelie facea sport intr-un tricou pe care cei de la Prima TV il blurasera (probabil, ca sa evite vreo reclama).

Doamna Vijelie si prietena dumneaei erau antrenate de o domnisoara ai carei pantaloni (probabil, ca sa nu se evite o reclama) erau neblurati. Pe ei scria, mic, dar foarte lizibil, "Adidas". Doamnei Carmen Vijelie ii era greu sa faca sport, se vedea pe fata dumneaei ca ii e teribil de greu. Normal, din moment ce, pe linga greutatile atasate aparatelor de fitness, trebuia sa mai poarte si povara lanturilor, a cerceilor si a inelelor de aur. Care erau multe si groase. Eu cred ca doamna Vijelie nici n-are nevoie de sala. Daca-si mai atirna de dumneaei citeva kile de aur si merge cite un sfert de ora pe jos in fiecare zi, intr-o luna-doua, va fi doar piele si os.

Doamnelor si doamnelor, am o veste-bomba: Mircea Radu joaca in "Secretul Mariei", telenovela lazaroviana a Antenei 1. Prima lui aparitie a fost intr-un lift, iar prestatia sa actoriceasca a constat in hartuirea agresiva a unui personaj feminin coplesit de spaima. Cit despre discursul lui Mircica, suna cam asa: "Roaga-ma sa-ti rup sutienul si chilotii. Sint sotul tau si am tot dreptul bla, bla, bla". M-am prins: Mircea Radu incearca sa-i razbune in telenovela asta pe toti nefericitii care vin la emisiunea "Din dragoste". Si ii razbuna facind exact ce si-ar dori oamenii aia sa faca in loc de tinguiri si rugaminti umile de iertare. Adica rupind chiloti si sutiene.

Dupa cum probabil stiti, Pro Cinema a difuzat, de foarte curind, toata seria "Liceenii". Cu toate astea, un promo continua sa ne invite cu consecventa sa urmarim aceste filme. Ce se-ntimpla, domnu’ Sirbu, s-a zgiriat discul sau nu mai sint bani pentru achizitionarea de filme din categoria "Caderea Constantinopolelui" si "Miss Litoral"?

Un promo de pe Acasa TV suna cam asa: "In curind, mari actori in telenovela 'Pacatele Evei>>: Oana Pellea, Mircea Rusu, Claudiu Bleont, Violeta Andrei, Zoltan Butuc etc.". Refuz sa ma intreb ce cauta acesti mari actori intr-o telenovela. Dar vreau sa felicit calduros postul Acasa TV pentru ca a avut bunul-simt sa nu-i nominalizeze la categoria "mari actori" pe Oana Zavoranu si pe altii ca ea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.