Aceasta este o nou ipoteza lansata de parintii artistei.

Mich si Jane Winehouse sustin ca fata lor s-a lasat brusc de baut si acest lucru a fost ca un soc pentru corpul ei, scrie DailyMail.

Acestia au mai declarat ca ca Amy fusese sfatuita de medic sa se lase de alcool treptat, tocmai pentru a evita aceasta situatie.

"Corpul ei a suferit atat de mult din cauza ca ii lipsea alcoolul, incat a cedat"
a declarat un apropiat al artistei.

In schimb, fostul socru al cantaretei sustine ca Amy inca era dependenta de droguri si spune ca ar fi putut fi salvata de fiul lui, Blake Fielder-Civil, daca acesta nu era in inchisoare, scrie metro.co.uk.

Declaratiile lui Larry Fielder vin dupa ce tatal cantaretei, Mitch, a declarat ca Amy s-a vindecat de dependenta de droguri acum trei ani.


Potrivit tabloidului The Sun, Fielder-Civil, aflat in inchisoare, a lesinat in dupa-amiaza de sambata, cand oficialii acelui penitenciar l-au chemat din celula pentru a-l informa asupra decesului fostei sale sotii.

Blake Fielder-Civil, in varsta de 29 de ani, condamnat recent la 32 de luni de inchisoare pentru furt si ultraj, a declarat ca Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche. Acesta a adaugat ca nu va putea fi niciodata consolat pentru aceasta pierdere si ca lacrimile lui "nu vor seca niciodata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.