Dupa ce l-a parasit cu doar cateva zile inainte de nunta, Crystal Harris i-a intinat si imaginea de playboy lui Hugh Hefner.

Aceasta a povestit ca actul sexual cu Hefner dura circa doua secunde si ca se saturase."Dura doua secunde. Mi-a ajuns. Am plecat, nu sunt excitata de Hef, imi pare rau", a spus ea, potrivit msnbc.com.

In ziua in care trebuia sa devina doamna Hefner, Crystal a petrecut cu Heidi Montag. Mai mult, va mai aduceti aminte de acel interviu pentru "America's Entertainment Tonight" in timpul caruia Crystal a declarat cu lacrimi in ochi ca l-a parasit pe Hefner pentru ca nu era singura femeie din viata lui?

Ei bine, UsMagazine sustine ca a aflat de la surse sigure ca domnisoara Crystal Harris l-ar fi inselat pe mogulul Playboy cu fiul, in varsta de 26 de ani, al lui Dr. Phil McGraw, psihologul vedetelor americane.

Potrivit sursei citate, cei doi au avut o relatie de sase luni inainte ca playmate-ul sa se desparta de Hugh Hefner.

  • Nunta lui Hefner cu Crystal era planificata pentru 18 iunie si ar fi fost cea de-a treia casatorie a mogulului.

Hugh Hefner a mai fost casatorit de doua ori: cu Mildred Williams, in perioada 1949 - 1959, si cu Kimberley Conrad, intre 1989 si 2010.

De-a lungul anilor, Hefner a recunoscut ca a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy, insa, in aprilie 2010, magnatul american a anuntat ca relatia sa cu Crystal Harris "a devenit exclusiva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.